Politica de prelucrare a datelor personale

POLITICA PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE PE SITE-UL fastfood.oby-food.ro

CINE SUNTEM?
SC PRO LUXID SRL, cu sediul in Calea Ferentari, nr. 177, sector 5, Bucuresti, C.U.I.: 18614836, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/6917/2006, tel.: 0768955169 denumit in continuare "Magazinul/siteul nostru".

Magazinul/siteul nostru are grija de interesele personale ale clientilor sai si ale tuturor persoanelor ce acceseaza Site-ul si cauta sa asigure atat siguranta navigarii, cat si a comenzilor facute ON-LINE sau în showroom-uri, rasplatind astfel increderea acordata de clienti (prin client/clienti se va intelege orice persoana care si-a exprimat acordul in vederea inregistrarii e-mailului personal sau a altor date personale, in baza de date a societatii).

Prezentul document este intocmit cu respectarea normelor legale in vigoare cu privire la protectia datelor cu caracter personal, este accesoriu documentului « Termeni si Conditii » si se completeaza cu acestea.

Conform Regulamentului (UE) nr.679/2016, privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, Magazinul/siteul nostru are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este: informarea clientilor privind contul lor de pe Magazinul/siteul nostru, comertul electronic (ON-LINE), marketing si de urmarire si monitorizare a vanzarilor.

Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati in mod voluntar [U1] ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date Magazinul/siteul nostru si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre Magazinul/siteul nostru, in scopul desfasurarii si/sau derularii de catre Magazinul/siteul nostru de activitati cum ar fi, comertul electronic(ON-LINE), marketing si de urmarire si monitorizare a vanzarilor.

Datele dvs. cu caracter personal pot fi folosite si in scopul monitorizarii, securitatii si paza persoanelor, bunurilor, spatiilor, prin camere video amplasate in sediile showroom-urilor.

Datele dumneavoastra vor fi pastrate conform contractelor în desfasurare (perioada contractuala) plus o perioada suplimentara de 10 ani de la ultima factura emisa catre dumneavoastra, conform Legii Contabilitatii nr. 82/1991, republicata.

Datele dumneavoastra vor fi transmise doar catre institutiile autorizate ale statului, în vederea respectarii obligatiilor fiscale si departamentul nostru de contabilitate.

Va informam ca aveti dreptul sa solicitati oricand stergerea datelor din baza noastra de date ! Stergerea datelor se face numai in baza unei solicitari exprese adresate Magazinul/siteul nostru prin intermediul unui e-mail catre adresa dpo@fastfood.oby-food.ro

Datele dvs. cu caracter personal, colectate si prelucrate sunt: numele, prenumele, adresa de e-mail, username-ul folosit la crearea contului, numarul de telefon, adresa de domiciliu/adresa de resedinta/adresa de livrare a comenzilor etc.

Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv :
  • dreptul de acces la date, conform art.15 din Regulament,
  • dreptul la rectificarea datelor inexacte, conform art.16 din Regulament,
  • dreptul de stergere a datelor « de a fi uitat », conform art. 17 din Regulament,
  • dreptul la restrictionarea prelucrarii, conform art.18 din Regulament,
  • dreptul la portabilitatea datelor, conform art.20 din Regulament,
  • dreptul de a obiecta, conform art. 21 din Regulament,
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automatizate, inclusiv profilare, conform art.22 din Regulament,
  • dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Regulamentul (UE) nr.679/2016, privind protectia persoanelor fizice în ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personl si privind libera circulatie a acestor date.
Totodata, va informam ca aveti dreptul de a va retrage oricand consimtamantul de marketing direct si de realizare a profilului dvs. în scop de marketing.

Magazinul/siteul nostru va colecta de la clientii sai doar datele strict necesare finalizarii comenzilor sau raspunderii oricarei solicitari facute de acestia.

Sistemele informatice si procedurile software pe care se bazeaza functionarea Site-ului achizitioneaza, in cursul normalei lor functionari, cateva informatii a caror colectare si transmitere este necesara pentru buna functionare a protocoalelor de comunicare Internet. Aceste informatii nu sunt colectate pentru a fi asociate cu subiecti identificabili, dar, prin natura lor, ar putea, in cazuri speciale prevazute de lege, sa conduca la identificarea utilizatorilor.

In aceasta categorie de date intra adresele IP sau numele domeniului calculatorului, adresele URI ale resurselor accesate, orarul vizitei dvs, metoda utilizata pentru a interoga serverul, dimensiunea fisierului accesat, codul numeric care indica stadiul interogarii serverului (accesat, eroare etc.) si alti parametri referitori la sistemul de operare si la mediul informatic al utilizatorului.

Va informam ca atunci cand vizitezi Magazinul/siteul nostru, serverul inregistreaza automat toate aceste date, asa cum se intampla in cazul tuturor operatorilor.

Datele indicate vor fi utilizate doar cu scopul de a colecta informatii statistice anonime in legatura cu folosirea Site-ului, si pentru a-i putea controla corecta functionare. Datele ar putea sa fie utilizate de Magazinul/siteul nostru si in vederea stabilirii raspunderii in cazul savarsirii unor ipotetice infractiuni informatice, cu scopul principal de a va garanta securitatea si siguranta in timpul navigarii tale.

Astfel, Magazinul/siteul nostru poate notifica utilizatorii/clientii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari sau alte mesaje speciale in scopul pentru care le-ati furnizat.

Magazinul/siteul nostru nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul Magazinul/siteul nostru poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat.

Magazinul/siteul nostru, colecteaza si prelucreaza datele comunicate de clienti numai in scopul prevazut si cu respectarea dispozitiilor legale in vigoare. De asemenea, Magazinul/siteul nostru nu va dezvalui nici un fel de informatie identificabila personal a clientilor sai catre terte persoane si nu va permite accesul acestora la datele acestora.

Magazinul/siteul nostru isi informeaza clientii ca la datele acestora pot avea acces numai angajatii societatii, cu unicul scop de a iti executa in mod corect toate operatiunile necesare gestionarii comenzii si a solicitarilor.

Magazinul/siteul nostru poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, aflate sau nu pe teritoriul Uniunii Europene, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de marketing, Curierat, servicii de plata / bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre.

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate, doar in cazul in care legea obliga in acest sens.

Pentru orice informatii suplimentare legate de protectia datelor cu caracter personal, sau pentru orice alte solicitari, va rugam sa ne transmiteti un e-mail catre adresa dpo@fastfood.oby-food.ro si va vom raspunde in termenul legal.
Serviciu inactiv: www.fastfood.oby-food.ro